På Restaurang Spisa vill vi att varje måltid ska vara en helhetsupplevelse där maten och drycken smälter samman på ett harmoniskt sätt. Till middag erbjuder vi noga komponerade två- eller trerättersmenyer som tar dig med på en smakresa utöver det vanliga. Våra rätter är skapade med omsorg om både smak och välmående, så att ni kan njuta fullt ut och lämna oss med både kropp och själ i balans. Vill ni göra kvällen ännu mer speciell, kan vi även ordna bufféer eller temamiddagar, speciellt framtagna för just er och serverade i en lokal som passar ert sällskap.
För att göra er upplevelse fulländad lägger vi lika stor vikt vid drycken som vid maten. Med fullständiga rättigheter erbjuder vi ett noggrant utvalt sortiment av drycker som förhöjer och kompletterar smakerna på tallriken. Våra drycker är utvalda med tanke på råvaror, kryddor och säsong, så att varje kombination blir något alldeles extra. Oavsett om ni föredrar ett fylligt glas vin, en kall öl eller någon av våra alkoholfria alternativ, kan vi lova att drycken blir en naturlig del av er upplevelse hos oss.
Ta en titt på veckans middagsmeny och låt oss ge er en minnesvärd middag där både mat och dryck spelar huvudrollerna.
Restaurang Spisa
Middag meny vecka 04
Måndag 20 januari
Krämig svamprisotto toppad med örtmarinerad kycklingklubbfilé
Kaffe semifreddo
Tisdag 21 januari
Krossad potatis med löjrom, brynt smör och rödlök.
Örtmarinerad lammytterfilé, krispig potatis, rödbetskompott och rosmarinsky.
Key lime paj i glas
Onsdag 22 januari
Osso bucco serveras med krämig parmesanpolenta, honungsbakad morot och
chimmi churri
Lemoncurd med lakritsmaräng och hallon
torsdag 23 januari
Kycklingpiccata serveras med potatispuré, persilja- och kaprissmör och örtsallad
Apelsin och chokladsemifreddo
Fredag 24 januari
Kräftsallad av picklad fänkål, grillad sparris, stekt panko och chililimedressing
Stekt röding, krämig potatispuré, brynt smör och brysselkål
Mandelkaka med hjortron, romkompott och vaniljkräm
Lördag 25 januari
Baconlindad kyckling, krämig potatisgratäng, soltorkad tomat och dijonsås
Hallonpannacotta
Söndag 26 januari
Stängt
Välkommen till bords!
Vårt unika koncept där ni lagar en specialkomponerad festtrerätters middag tillsammans med er personliga kock. Ni samlas vid bordet i vårt eventkök Måltiden där kvällens meny presenteras och recept delas ut, som ni självklart tar med hem. Alla ingredienser och råvaror finns på plats. Oavsett vilken kunskap ni har så hjälper vi er till en oförglömlig upplevelse.
Läs mer och boka